26.11.2014

Tämän hyvän kasvaminenhan lähtee ihan lapasesta!

Arvoisa kanssakeravalainen, jos et ole käynyt Galleria Allissa, niin nyt viimeistään on aika. Syitä on kaksi:

1) KERAVA-LAPASET!
Voiko näin mukavaa ja hullunkurista juttua ollakaan? Kyllä voi, saa ja pitäis olla enemmänkin! Kerava 90 v. -juhlavuoden kunniaksi järjestetty Keravan nimikkolapasten kilpailu on ratkennut, mutta Keravan Käsintaitajien lapasnäyttelyssä voit vielä äänestää omaa suosikkiasi.


HykKe sai jokin aika sitten ihan uskomattoman hienon viestin Keravan Käsintaitajilta, jotka ovat ilolla seuranneet HykKen puuhastelua. He halusivat lahjoittaa keväällä järjestettävän Kerava-lapasten huutokaupan tuoton meille.

Kiitos siis vielä kerran, jos emme vielä kyllästymiseenne asti kiittäneet! Koska HykKe ei ole virallinen yhdistys eikä siksi voi ottaa suoraan rahaa vastaan, mietimme yhdessä Käsintaitajien kanssa jonkin tempauksen tai kohteen, joka kasvattaa paikallista hyvää entisestään. Todennäköisesti se liittyy lämpimänä pysymiseen – ja ehkäpä myös lapsiin pikku kirjoitusvirheen innoittamana? LAPSkilpailusta kun kerran oli kyse?

Laittakaahan siis nyt jo korvan taakse maaliskuussa järjestettävä huutokauppa, sillä kääk, kuinka älyttömän hienoa olisikaan omistaa uniikit Kerava-lapaset?!? Noppakuvioidut tai roikkuvilla nopilla varustetut? Ehkäpä valkosipulikärkiset tai sirkushenkiset?

Haastanpa teidät kaikki: tehdäänkö sellainen huutokauppaennätys, ettei aiemmin ole lapasten perään sillä lailla huudettu? Seuraa tilannetta HykKen kautta tai Käsintaitajien nettisivulla tai Facebook-sivulla.

 


Mene siis Alliin ja ihastu. Muista lukea lapasten tarinoita myös – esimerkiksi voittajaparin taidokkaaseen kuviointiin sisältyy jo niin monta keravalaista symbolia, että neulomiseen tottumatonta hykkeä ihan heikotti.

Ja lue lisää kilpailun voittajista mm. keskiuusmaalaista elämää seurailevan Rouva Sanan blogista.


2) eli se toinen syy
Joululahjat Keravalta -tempaukseen osallistuminen käy Galleria Allissa helposti. Tarjolla on vaikka mitä, vaikka kenelle. Ai että.



 

Joogasukat vaikkapa Susan Kartanojoogan Hyvä kasvaa -tunneille?

  

Ha! Näitä et enää saa, koska ne roikkuvat yhden hykken korvissa.
Ehkä käsintaitajilta kyselemällä voi tilata lisää?
 

Pannunalunen, joka on ehkä ihan pakko saada.
P.S. Jos kuulut niihin kaupunkilaisiin, jotka ensimmäisen lauseen kohdalla miettivät, että missähän tuommoinen Allikin oikein on, kurkkaa täältä osoite ;)

P.S. II Näyttelyn avajaisissa pääsin vihdoin maistamaan Uudenmaan Herkun Kerava 90 v. -leivosta, jota voit tästä myös tilata itse.

1 kommentti:

  1. Luulisi, että näin hyvästä mainoksesta olisi maksettu kovalla rahalla ;) Vaan eikö tässäkin blogissa mainita, ettei siinä välttämättä rahaa tarvita, kun pistetään hyvä kiertämään.
    Kiitos Enni ja HykKe!
    (Ai niin maksettiinhan me nuo leivokset!)

    VastaaPoista