13.10.2015

Ääni asunnottomuudelle 17.10.


Klikkaa kuva suuremmaksi.


Asunnottomien yötä vietetään jälleen 17. lokakuuta ympäri Suomea – myös Keravalla. Meillä paikallisen Ääni asunnottomuudelle -tapahtuman järjestää Keski-Uudenmaan nuorisoasuntoyhdistys yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Mukana on useita keravalaisia yhteisöjä & järjestöjä, ja myös Hykke on tapahtumassa paikalla klo 15 alkaen.

Tänä vuonna me Hykkessä keskitämme huomiomme erityisesti vähävaraisiin lapsiperheisiin, sillä viime vuoden tapahtumassa huomasimme, että lastenvaatteille olisi ollut paljonkin kysyntää.

Jaamme tarvitseville keravalaisten lahjoittamia lasten kenkiä, toppavaatteita ja talviasusteita pipoista lapasiin sekä Tuo tullessas, vie mennessäs -vaihtotapahtumasta ylijäänyttä lasten sisävaatetta valmiiksi koon mukaan lajitelluissa paketeissa. Mukana on myös perhepakkauksia hygieniatuotteita, sisältönä mm. shampoo ja hoitoaine, saippuaa, hammasharjoja & -tahnaa yms. sekä aiemminkin Hykkeä tukeneen Vermanin vitamiinituotteita.

Kerrot varmaan viestiä eteenpäin? Suuri, lämmin kiitos siitä. Jos tiedät perheen, jolla on tarve, voit myös hakea meiltä vaatetta ja viedä tarvitsevalle.

Faktanurkka:
17.10. vietetään kansainvälisesti YK:n köyhyyden ja syrjäytymisen vastaista päivää.

Kerava auttaa -tempauksen satoa: pipoa, takkia, lakkia.
Lajitteluvuorossa koko 86–92.
Lastenvaatteita kokojen mukaan paketeissa.
P.S. Kuvia SPR:n kanssa järjestetystä Kerava auttaa -tempauksesta löydät myös Instagramista mm. häshtägeillä #hykke, #hyväkasvaakeravalla & #keravaauttaa – kiitos Kerava, uskomaton ja upea kaupunki, jokainen lahjoittaja, vapaaehtoinen, sanaa levittänyt. Te ihan kaikki, kiitos jälleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti