5.11.2015

Sampola TAKOO 6.11. (Psst... Voita 500 €!)


Hykke on mukana omalla teltallaan perjantaina 6.11. ensimmäisessä Sampola Takoo / "Late Night Shopping" -tapahtumassa, joka järjestetään Sampolan aukiolla, ympäristön yrityksissä ja liikkeissä ja Sinkassa.

Hykkelä pystytetään Sampolan aukiolle klo 18. Tule moikkaamaan, juomaan glögit ja kertomaan, millainen on sinun Keravasi. Kirjoita viestisi liitutaululle, otamme kuvan. Haluamme kuulla ajatuksesi, ja meillä on toiveissa saada kaupunkilaisten viestit koottua myös näyttelyksi.
Katso ensimmäiset, kesäkuussa Keravan päivänä kuvatut Minun Keravani -terveiset täältä.

Sampolassa on tarjolla klo 18–21 vaikka mitä, lapsille, nuorille ja aikuisille. Tulishow, huutokauppaa, puuharataa, arpajaiset, Anu Ekin koruja, seppä takomassa, pikahoitoja käsille, alennuksia ja etuja, kimppuja isänpäiväksi, avoimet ovet Suurenmoiset Sariolat -näyttelyyn… Ja niin paljon kaikkea muuta, ettei tähän postaukseen edes mahdu, kun menee tukkoon koko internet! Lue siis lisää Sampola Takoo Facebook-sivulta – ja kerro kaverille kans!
Eikä siinä vielä kaikki... Osallistu Aarrejahtiin kiertämällä kaikki tapahtumaa järjestämässä olevat yritykset ja pääset tavoittelemaan yli 500 €:n arvoista tuotepalkintoa – karttoja saa kaikista tapahtumassa mukana olevista liikkeistä!

Sampola TAKOO on Sampolan alueen yrittäjien ja toimijoiden yhteenliittymä, joka haluaa yhteistoiminnallaan elävöittää hienoa Sampolan aluetta, jota on jo aiemminkin kutsuttu Keravan taide- ja kulttuurikaupunginosaksi. Sinne on keskittynyt taidemuseon ja teatterin lisäksi paljon pieniä palvelualojen yrityksiä, käsintekijöitä ja taitajia eri aloilta. Mukana mm. Sinkka, Vekarateatteri, Keudan oppisopimuskeskus, Hilpeä KahviKissa, Kenkäkingi, Fire Head, Forever, Livity Shop, Waude, Apuväline Andante, Hyvän Olon Polku, KukkaKoti, Remax, Hieronta-Liikunta-Ravinto-Valmennus Marjo Kaukinen, Autokoulu Let's Start Driving!, Hoitola Solania, Bella Verde, Hiuspaljetti…

P.S. Hykkelässä on myös jaossa keravalaisten lahjoittamia villasukkia niille, joilla on tarve. Toivottavasti viesti tavoittaa teidät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti